Werkwijze 2018-09-14T13:07:35+00:00

Werkwijze

Van Blitterswijk Uurwerkreparatie onderscheidt zich door de service aan haar klanten.

Horloges

Uw horloge kunt u op afspraak op het huisadres in Utrecht afgeven of toesturen per aangetekende post. Vanaf hier nemen wij het mee naar ons atelier. Op ons atelier bekijken wij wat de kosten van service/reparatie zijn en sturen dit in een offerte naar u toe. Pas als u akkoord geeft gaan wij over tot reparatie. Anders komt het horloge retour en betaald u enkel voor de werkzaamheden die nodig waren voor het opstellen van de offerte.

Klokken

Wij halen de klok bij u thuis op en leveren hem ook weer af, dit om schade door vervoer te voorkomen. Indien de reparatie of restauratie een staand, of een ander moeilijk vervoerbaar groot uurwerk is, dan wordt het uurwerk door een van onze vakmensen bij u uit de kast gedemonteerd. Bij u thuis bekijken ze het uurwerk en indien mogelijk wordt het direct gerepareerd. Als dit niet het geval is wordt er een prijsopgave gemaakt voor de reparatie of restauratie. Pas als u akkoord geeft gaan wij over tot reparatie. Als het uurwerk weer in goede staat is en heeft proef gelopen in ons atelier wordt het bij u met zorg weer thuis gebracht en indien nodig in de kast terug gemonteerd en afgesteld.

Wilt u langskomen? Belt u van te voren even of stuur een mail, zodat wij u kunnen ontvangen. Woont u niet in de buurt van Utrecht maar heeft u toch een vraag m.b.t.het repareren van uw klok/ horloge, schroom niet even te bellen of een mail te sturen, wij werken door heel het land en buiten de landsgrenzen!

Voor vragen en/of informatie omtrent service, reparatie en restauratie van uw klok of horloge kunt u vrijblijvend ons contact formulier invullen of een mail sturen naar blitterswijk@pbtrading.nl natuurlijk kunt u ook even bellen naar +31(0) 651 85 74 40